Hangyák ellen milyen módszer a legjobb?
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja elutaztam nyaralni, és nem takarítottam ki a szobám, mire visszaértem megjelentek a hangyák, és hordták el a morzsákat. Ránézésre leginkább a gyepi hangyára hasonlítanak, a szobámba a másik szobán keresztül, a szegőléc alatt jutottak be, agyonnyomtam ami volt, kitakarítottam, azóta csak napi 1-2 téved be, viszont anyám az előszobában hagyja a macskatápot, azóta arra mennek. Gyanítom nem a lakásban van a boly, mert az erkélyajtó oldalán lévő purhabozott rés felől jönnek, de kint egy sincs, sem az erkélyen, sem a házfalon. A kérdés igazából arra irányul, hogy elég-e lefújni a vonulási útvonalat és az ajtón a rést, vagy érdemesebb csalétekkel próbálkozni, hogy az egész boly elpusztuljon?
Igen, a hangyairtó csali a megoldás, mert ezt beviszik a bolyba, és ott mind elpusztul. Ha fújod, akkor csak az a pár döglik meg, ami épp arra jár, de két hét múlva jön a következő banda.
Viszont nálam a Protect nevűt nem szeretik. Csak úgy működik, hogy kirakok nekik valami kaját, és ha már rámentek, akkor szórom rá a csalit, és ha átvette a szagot, ezt is elhordják.
Legközelebb, ha szükséges lesz, a Raid-et veszem, erről jókat írnak a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!