Éjszaka is aktívak a darazsak?
Figyelt kérdés
Nem merem nyitva hagyni éjszaka az ablakot, mert egyszer délelőtt hétvégén berepült egy darázs, és megcsípte a nyakamat, amikor aludtam.
Éjszaka nyitva hagyhatom az ablakot?
Szúnyogháló nincs, mert tetőtéri ablak.
2023. júl. 19. 23:32
11/13 A kérdező kommentje:
Máshol meg ezt találtam:
"Az éjszakai aktivitás tekintetében a lódarazsak inkább inaktívak, és éjszakára visszavonulnak a fészkeikbe. Ez azt jelenti, hogy sötétedéskor vagy az éjszaka folyamán valószínűleg nem fognak láthatóan repkedni. Kivételek lehetnek, például egy erős fényforrás vonzhatja őket éjszaka is, de általánosságban elmondható, hogy főként nappal aktívak."
2023. júl. 20. 11:53
12/13 anonim válasza:
Ha ennyire paranoiás vagy, akkor ne olvasgass különféle cikkeket, mert vannak köztük kamu cikkek is, amikben egetrengető hülyeségek vannak. A lódarazsak SEM repkednek éjszaka kint, az, hogy erős fényforrásra bemennek a házadba az nagyon ritkán történik meg. Hagyd nyitva éjszakára az ablakodat, nem fognak bejönni. Én a helyedben jobban tartanék a szúnyogoktól meg a molylepkéktől.
13/13 anonim válasza:
11: na ez már nem kamu cikk, a másik az volt.
Sajnos rovarok terén tele van a net baromságokkal.
Csókos poloska, veszélyes magyar tarantula (szongáriai cselőpók), stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!