Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Pókszázlábúak zaklatnak, nem...

Pókszázlábúak zaklatnak, nem merek aludni miattuk.?

Figyelt kérdés

Bemáaznak az ágyamba meg rajtam keresztül futkorásznak át, nem merek aludni ne hogy megcsípjen vagy a fülembe másszon vagy valami.

Hulla fáradt vagyok, de itt rohadékoskodik.

Elvileg félnie kellene az embertől, ahoz képest átfutkározik rajtam.

2023. jún. 23. 03:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mondom be mászik az ágyba, bejönnek az ablakon, már azt megoldom, hogy ott ne szökjenek be, de hidd el Nekem itt rohangált a témlán és rajtam keresztül is át szaladgált...

Nem érdekelne, ha nem mászna az ágyba, meg ide mellém.

De így még kevésbé zavar, ha nem veszélyes az emberre.

Nem a látványa zavar, hanem hogy ha esetleg megcsíp is ne legyen problémám, meg hát azért ne másszon már be ide, meg át rajtam.

2023. jún. 23. 12:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát ez-az #9, hogy megszegi a határokat, mivel nem zavarna, ha nem mászna be az ágyba, hanem valahol el van Magának.

Nekem is volt ilyen szó szerinti háló társam is, addig ameddig nem arra keltem, hogy a fejem fölé szőtte a hálót reggelre és majdnem a pofámba ült.

2023. jún. 23. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az meg nem pókszázlabú vagy csak beképzeled , mert ha az akkor az tutira nem fog rád mászni mert aztán az tényleg fosos kis fürgeség
2023. jún. 23. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Jelentsd fel zaklatásért. Úgyis tisztára úgy idegbetegeskedsz itt rajta, mintha emberről lenne szó. 😀
2023. jún. 23. 16:12
 15/21 A kérdező kommentje:

Figyelj nem épp jó az éjszaka közepén lelkitanácsadás közben kibukott ismerősöknek azt tapasztalni, hogy a semmiből átrohan a karomon és a notebook-on, mint ha ki tudja miből lőtték volna ki.

Nem idegbetegeskednék rajta, ha nem az ágyba jönne fel és a háttámlára.

A beképzelésről meg annyit, hogy a család többi tagja is látta már, elég durva llenne egy ilyen állatot beképzelni főleg, hogy fel kapcsoltam a lámpát is, hogy mi volt az, azt látom, hogy szalad már a falon, már akkor bujik el...

2023. jún. 24. 04:08
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

Akkor csinálj vele egy.selfit. Kötve hiszem h a pókszázlábú amire itt sokan gondolunk az az lenne amit te annak hívsz. Mert a pókszázlábú nem hogy nem mászik az ágyban de a padlón se sűrűn közlekedik, falon jár és repedésekben. Addig van a padlón a repedés mellett míg bele nem bújik.

Másrészt a legyeken és a szúnyogokon kívül az összes bogár fél az embertől. Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik átszalad a laptopon aztán még fityiszt mutat és még rád ugrik ..

2023. jún. 24. 05:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Van az új típusú silver fish az a fürdőszobai szaz lábú amely ezüstös

De az uj változata hosszabb testu sotetebb színű es nem csak a fürdőszobában fordul elő , hanem szobákban is es agyakban is mászkálnak

2023. jún. 24. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az az ezüstös pikkelyke, az sem mászkál ágyba. Mit jelent h újabb típus? ^.-
2023. jún. 24. 08:12
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem rám ugrik, olyan jó, hogy mindneki paródiát csinál belőle...

Érdemes bármit is ki írni bassza meg, lennétek a helyemben, megnézném hogy állna a szátok, amikor random megjelenik és igen az ágyban, az ágyba bejön és " vörös / sárga " légyölő pókszázlábú.

A normális hsz-seknek köszi mindenesetre, megnyugtattatok, hogy nem ártalmas és nem fog sehova se mászni ezen kívül, ahova nem kellene.

2023. jún. 25. 08:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg a pókoknak is mond meg, hogy féljen az embertől, mivel elfelejtik csinálni, jó lenne emlékeztetni Őket...
2023. jún. 25. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!