Pókszázlábúak zaklatnak, nem merek aludni miattuk.?
Bemáaznak az ágyamba meg rajtam keresztül futkorásznak át, nem merek aludni ne hogy megcsípjen vagy a fülembe másszon vagy valami.
Hulla fáradt vagyok, de itt rohadékoskodik.
Elvileg félnie kellene az embertől, ahoz képest átfutkározik rajtam.
Mondom be mászik az ágyba, bejönnek az ablakon, már azt megoldom, hogy ott ne szökjenek be, de hidd el Nekem itt rohangált a témlán és rajtam keresztül is át szaladgált...
Nem érdekelne, ha nem mászna az ágyba, meg ide mellém.
De így még kevésbé zavar, ha nem veszélyes az emberre.
Nem a látványa zavar, hanem hogy ha esetleg megcsíp is ne legyen problémám, meg hát azért ne másszon már be ide, meg át rajtam.
Hát ez-az #9, hogy megszegi a határokat, mivel nem zavarna, ha nem mászna be az ágyba, hanem valahol el van Magának.
Nekem is volt ilyen szó szerinti háló társam is, addig ameddig nem arra keltem, hogy a fejem fölé szőtte a hálót reggelre és majdnem a pofámba ült.
Figyelj nem épp jó az éjszaka közepén lelkitanácsadás közben kibukott ismerősöknek azt tapasztalni, hogy a semmiből átrohan a karomon és a notebook-on, mint ha ki tudja miből lőtték volna ki.
Nem idegbetegeskednék rajta, ha nem az ágyba jönne fel és a háttámlára.
A beképzelésről meg annyit, hogy a család többi tagja is látta már, elég durva llenne egy ilyen állatot beképzelni főleg, hogy fel kapcsoltam a lámpát is, hogy mi volt az, azt látom, hogy szalad már a falon, már akkor bujik el...
Akkor csinálj vele egy.selfit. Kötve hiszem h a pókszázlábú amire itt sokan gondolunk az az lenne amit te annak hívsz. Mert a pókszázlábú nem hogy nem mászik az ágyban de a padlón se sűrűn közlekedik, falon jár és repedésekben. Addig van a padlón a repedés mellett míg bele nem bújik.
Másrészt a legyeken és a szúnyogokon kívül az összes bogár fél az embertől. Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik átszalad a laptopon aztán még fityiszt mutat és még rád ugrik ..
Van az új típusú silver fish az a fürdőszobai szaz lábú amely ezüstös
De az uj változata hosszabb testu sotetebb színű es nem csak a fürdőszobában fordul elő , hanem szobákban is es agyakban is mászkálnak
Nem rám ugrik, olyan jó, hogy mindneki paródiát csinál belőle...
Érdemes bármit is ki írni bassza meg, lennétek a helyemben, megnézném hogy állna a szátok, amikor random megjelenik és igen az ágyban, az ágyba bejön és " vörös / sárga " légyölő pókszázlábú.
A normális hsz-seknek köszi mindenesetre, megnyugtattatok, hogy nem ártalmas és nem fog sehova se mászni ezen kívül, ahova nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!