Hol lehet szerezni légyölő pókszázlábút? Mennyire valószínű, hogy elkezdi írtani az ágyi poloskákat?
Hidegköd-képzés volt vagy csak fújkáltak a rovarirtók?
Ha az utóbbi, akkor ezt kellene megpróbálni. Aztán utána lehet még néha ózongenerátorral a biztonság kedvéért.
Nem rendeltünk. Gyanús, hogy munkahelyről vagy az egyik ismerősömtől, mikor átmentem etetni a macskát és szülinapozni hozzájuk. Utólag kiderült, hogy náluk is volt vagy van??!
Viszont a legnagyobb probléma, hogy nincs meg a forrás, nem tudom, honnan jönnek. Szomszédnál is volt rovarírtás.
Nedves kárpittisztító-gépet már próbáltál?
Irtószer kell a gyors kezdeti eredményhez, de hosszabb távon a legszívósabb rovarok is eltűnnek onnan, ahol rendesen tiszta a környezet!
Ha időben hívtátok a rovarirtót, akkor lehetetlen, hogy ne legyen elég 2-3 permetezés.
Nekem csak 1 volt és nem dobtam ki semmit. A jó szakember tudja, hogy hol rejtőzködnek.. mit kell kimosni, mit kell bezsákolni pár hónapra..
Ezért ágyat kidobni értelmetlen...
#4 szerint társasházban laksz.. elég valószínű, hogy másik lakásból jönnek, ahol viszont már hemzsegnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!