Lefújtam egy pókszázlábút VAPE rovarirtóval, szerintetek elpusztult? Beesett az asztalom mögé.
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 15:45
1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hasznos állat meg minden, de egyszerűen rettegek tőle, nem tudok mit tenni ez ellen.
2020. máj. 11. 15:47
2/10 anonim válasza:
Hát ha hasznos is akar maradni akkor menjen kifelé xD
Jó, hogy lefújtad. Szerintem meghalt de sose lehet tudni.
Amíg nincs meg a holtteste ne feküdj le!
3/10 A kérdező kommentje:
Hát mikor beesett az asztal mögé kicsit lehetett hallani valami vergődést aztán abba maradt. Viszont nem jött ki onnan. Remélem megdöglött, megnézni nem merem :D
2020. máj. 11. 16:02
4/10 anonim válasza:
Ó, istenem, még ne feküdjön le, amíg nincs meg a holttest...biztos ráfog támadni álmában az a szerencsétlen rovar.
5/10 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok a rovar legtöbb tuladjonságával, mivel nagyon félek tőle elég sokat olvasgattam róla. De valamiért mégis rettegek, pedig nem éppen egy veszélyes állat:(
2020. máj. 11. 16:15
6/10 anonim válasza:
Pedig egy pók sehogy sem egy rovar, hanem ízeltlábú. Ezért nem is biztos, hogy hatott rá a szer, de valószínűleg igen...
7/10 A kérdező kommentje:
Nem pók, hanem százlábú
2020. máj. 11. 18:16
8/10 anonim válasza:
Amennyiben megölöd, a természet körforgásának, az élet és a halál egyensúlyának egy fontos egyedét küldöd a halálba.
9/10 anonim válasza:
mi az a pókszázlábú? valami mutáns?
10/10 A kérdező kommentje:
Legalább a google-t használhatnád, ha már tudatlam vagy. Nem mutáns, egy százlábú faj aminek ez a neve..
2020. máj. 18. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!