Szúnyog beszorult az ablak és a szúnyogháló közé, hogy szabaduljak meg tőle?
Figyelt kérdés
Ha kinyitom az ablakot akkor fixen berepül és kereshetem mint a hülyegyerek egész nap... Ha pedig nem találom meg akkor éjszaka meg nem fog hagyni aludni. Ha esetleg mégsem repülne be akkor meg mivel a szúnyoghálón van ezért nem lehet lecsapni. Ha nem nyitom ki akkor meg napokig olyan büdős lesz a szobámban hogy én purcanok ki.2023. jún. 6. 10:19
11/18 anonim válasza:
Miért vagy kitiltva a porszívózás miatt? :o
12/18 anonim válasza:
mert a multkok beszippantotta a pöcsét a porszívó...:DD
13/18 A kérdező kommentje:
Felhúztam teljesen a redőnyt és kicsit lepihentem sziesztázni. Miután felkeltem most látom hogy sehol sincs a szúnyog. Na most vagy bújkál az ablak peremén vagy pedig nagynehezen kipréselte magát. Remélem az utóbbi.. Már fulldoklom a levegőtlenségtől a szobámban.
Amúgy a porszívó eltiltás kicsit bonyolult téma. Anyám ezt a porszívót anno 1980-ban fél millió forintért vette. Azóta ez a porszívó már széthullik folyamatosan, darabok esnek le belőle, 5 percenként leáll, alig szív néha, rohad. De mivel olyan drága volt anno ezért anyám ragaszkodik hozzá.
2023. jún. 6. 13:01
14/18 A kérdező kommentje:
A fenéket ment el, ittvan csak miel duplaablakom van ezért csak a jobb oldalt kerestem. Most a bal ablak legtetején van, pont a redőnynél hogy ne süssön rá a nap. Az anyját neki... Ez fog terrorizálni.
2023. jún. 6. 13:06
15/18 anonim válasza:
Pfffff...na jó, ezt akkor meg is érdemled, ha ennyire töketlen vagy, hogy egy rohadt tetves szúnyogot nem tudsz elintézni. Ezért egy csaj már rég elhagyott volna. 😂
16/18 A kérdező kommentje:
Majd kimegyek a boltba, veszek szúnyogírtó sprayt azt befújom. Csak meg kell várni amíg balrább megy.
2023. jún. 6. 13:27
17/18 anonim válasza:
Milyen hihetetlen h egy ilyen apró állatot nem tud elintézni a kérdező. :D
18/18 A kérdező kommentje:
Na vettem a dm-ben raidet, kivártam mire kicsit balra repül. Jobbról kinyitottam az ablakot és befújtam majd amilyen gyorsan csak tudtam becsuktam. 2 perc és elájulva leesett.
2023. jún. 6. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!