Szúnyog beszorult az ablak és a szúnyogháló közé, hogy szabaduljak meg tőle?
4: Én órákon át nem tudom összecsapni két kézzel. Van hogy reggelig üldözöm aztán nem alszok miatta. Nem tudok célozni. Még ha a falon mozdulatlanul is van néha 4-5. alkalommal sikerül eltalálni csak.
5. Érdekes, nálam a kis pofon semmit nem csinál, száll tovább. Akkorát kell csapnon hogy beleremegjen a fal.
Kend el tenyérrel a szunyoghálón azt kész.
"Porszívótól tilva vagyok"
No comment.
Még nappal, amikor kint van világosabb mint bent, kinyitva az ablakot egy kézbe fogott papírzsepivel gyorsan befogom a szúnyoghálón lévő bármit. Ha poloska, akkor nem összeszorítva rágyűröm a papírzsepit, és lehúzom a WC-n. Ha katica, akkor óvatosan szintén rágyűröm a pzs-t és kiviszem a szabadba, és szabadon eresztem. Ha szúnyog, vagy légy akkor összelapítom és kidobom a szemetesbe.
(Azért nappal, és világosban, mert ha éjszaka van és bent ég a villany, akkor a fény felé vágynak a rovarok, és berepülnek... nappal meg kifele vágyik a szúnyoghálón menne keresztül, csak nem tud.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!