Mi csipkedhet meg a focipályán már harmadjára? Olyan a csípés mintha darázsé lenne, de nem az.
Kis falusi focipálya, 2 hetente levan vágva a fű, más gondozás nincs vele.
A csapatból csak engem csípett meg, de engem már 3x. Tavaly nyáron, ősszel, és most hétvégén is.
Úgy bedagad, meleg és piros a csípés körül, mint egy darázsé, de a csípés pillanatát 1x sem vettem észre, csak aznap este vagy másnap, de egy darázsét megérezném már akkor, meg az fel is tünne, hogy ott repül. A csípés nyoma alapból olyan mintha már ki lenne kaparva, pedig még hozzá se nyúltam.
Nem hiszem hogy számít, de 3/3 vádlin nyípett.
Nem lehet, hogy a fűre vagy allergiás?
Levágják a füvet, éles marad a vége, és apró hámkarcokat okoz a börfelületen, ez másnál maximum picit viszket, de ha allergiás vagy rá, akkor okozhat olyan tüneteket amiket te emlegetsz.
Bögöly az ami nagyon durván csíp, eléggé fel tud tagadni és nagyon feszít. Bár annak nincs szezonja éppen, de nyáron - ősszel annál inkább.
Allergia is lehet, érdemes lehet egy allergia tesztet csinálni. Az is lehet hogy valami rovarra vagy allergiás és a csípés + allergia kombináció miatt van ilyen heves reakció rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!