Mi csípkedhet éjszakánként?
Több minden terjed mostanában. Én Németországban szedtem fel valamit, a doki szerint legalább két tucat új rovar, meg atka jelent meg ott, a túrizmus hatására és terjednek, mivel a legtöbbre nincs kidolgozott védekezés.
Ha a megszokott rüh, tetű, bolha, szúnyog, poloska kombináció nem jön be, akkor valamilyen atka, mondjuk szőrtüszőatka is lehet, vagy esetleg vérszívó muslica, ez elég gyakori manapság és sajnos nem tudják kezelni.
Még rendes leírás sincs róla, hiszen ez se nem lepke, se nem szúnyog, az csak egy fantázianév, nálunk az orvosok nem ismerik, a kemikáliákkal ellenálló és nagyon szívós.
Imádkozz, hogy valami ismert rovar legyen, mert különben hülyének néznek, aki csak beképzeli magának és soha meg nem szabadulsz tőle.
Malacom volt, egy hétig szedtem a szert, sajnos nem emlékszem a nevére, de itthon amúgy sem igen kaphatsz olyat és a doki tanácsára sürgősen lakást is változtattam, amit egyébként is akartam, így megszabadultam tőle szerencsére.
Ha megy a hajadba, a testedre, a hátadra is, akkor ilyesmi lehet, nehéz ügy.
Most van valami dermodex nevű is, keresd meg a guglin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!