Meg tudná nekem valaki mondani, ez a szörnyeteg mégis milyen fajta pók pontosan?
Ma találtam a szobám közepén állva, nagyobb volt, mint egy 200 forintos érme, konkrétan terror volt számomra a kiiktatása... Esetleg tudjátok milyen fajta ez? Ártalmas lehet emberre azo kívül, hogy rémesen ijesztő?
Legközelebb ne bántsd. Pohár és papírlap aládugva, megfordít, kivisz.
Ha nem megy, akkor pohár és segélyhívás.
Amúgy cselőpóknak tippelem.
Jó, hogy kinyírtad, ez még csak kisgyerek!
Mikor a Balcsi-parton dolgoztam, ott rengeteg ilyen volt, és voltak felnőtt méretek is.
A méretkülönbség akkora, mint a beléd petéző köztes állapotú Alien, meg a kifejlett Alien között!
Annyira gyors, hogy nem látod, merre fut! És keményebb, mint Chuck Norris!
Emlékszem, az egyik lakótársam ijedtében izomból lecsapta az egyiket egy strandpapuccsal.
De tényleg keményen, a pók azonnal kiterült!
Nem azért, mert meghalt, csak elterelésből! 3 másodperc múlva felpattant, és szó szerint, olyan sebességgel tűnt el, mint ha dimenziót váltott volna! Mivel nem találtuk meg, és tudtuk, hogy bosszút fog állni, utána pár napig kint aludtunk a folyosón.
Ezek nem viccelnek! Ha valahova bepetézett 1 a lakásodba, megfontolandó, hogy inkább felgyújtsd az egész házat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!