Ez az elektromos riasztó jó a hangyák ellen?
Azt nem tudom, hogy hat-e, de en nem hiszek annyira az ilyesmi riasztokban.
Nekem ami minden evben bevalik hangyak ellen, az ez:
Mindig ilyen marcius korul betalalnak a konyhaban, ezt lerakom, kb 2 nap es eltunnek es 1 evig nincs veluk gond.
Van egy kutyam is, habar nem piszkalja, de nem tud belenyalni vagy ilyesmi, mert zart.
Viszont arra figyelni kell, hogy minden kis morzsat, kajat el kell takaritani, csak akkor fognak a hangyak belemenni a csapdaba. Ha kint a macskakaja, akkor inkabb azt fogjak valasztani. Szoval etesd mashol a macskat es ne hagyd kint a kajajat par napig.
A kérdezőnek: Úristen, nagyon rossz lehet! Szerintem próbáld ki, de lehetséges!(talán igen)
A válaszolóknak:
Talán tudjátok a választ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Bár megvannak említve a hangyák is, nem hiszem, hogy használni fog.
Ellenben amíg élelmiszert tartasz szabadon,úgy, hogy rések vannak a lakásban, addig mindig lesz gondod valamivel.
Szerintem tartósabb megoldás ha betömöd a lyukakat/járatokat és/vagy nem hagysz sokáig szabadon semmilyen élelmiszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!