Milyen élőlény ez? (Kép↓) Az ágyamon találtam, nem ugrál, csak mászik.
Kép: [link]
Van egy macskánk, aki bejöhet ha ez valamit segít.
A válaszokat előre is köszönöm!
4-es!
Valóban olyan alakja van, de ez ahoz túl kicsi, nem? Makróval fotóztam a lepedőn, szóval nagyon max 1mm
Ez bolha a lábaiból és lapos testéből azonnal látszik.
Cicust kezeld bolhairtóval és megszűnik a probléma.
Csak mondom kb egy hete kapott cseppeket a tarkójára.
Köszi a választ!
Bolha.
Nem biztatlak sok jóval. Nálam egy ismerős járt macskával, a macska eldobott pár bolhát, és elszaporodtak a lakásban. Több flakon bolhairtó sprayt kellett szétfújnom a lakásban, majd miután ez sem segített, fel kellett szednem az összes szőnyeget, elvinni a tisztítóba, és naponta többször kellett felmosnom hipós vízzel. Kb. egy hónapnyi küzdelem után eltűnt a bolha a lakásból.
Apropó, az volt a legelső jel amikor kiszúrtam őket, hogy WC-n ülés közben a fürdőszobaszőnyegről valamik ugráltak fel a lábamra. Nagyon para volt, de rögtön felismertem őket, legalább hármat-négyet össze tudtam csípni az ujjaimmal, majd a mosdókagylóba engedett vízbe engedtem el őket, rögtön megfulladtak.
Amilyen gyorsan csak lehet, mosd ki azokat a textíliákat, ahol felbukkantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!