Miért nem eszik a madárpókom?
Figyelt kérdés
Egy Brachypelma albiceps hím pók, 2 éve van meg, az elején evett mindent aztán hirtelen 7 hónapig semmi, nyáron megint evett, de csak kinti nagy szöcskéket evett meg, azóta hoztam neki egeret, tücsköt, gyászbogár lárvát de semmi2023. febr. 23. 07:52
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy 2 éves korára állt be az „étkezési-periódusa”? Vannak állatok (pl.: ékszerteknős), amik kevesebbet vagy egyáltalán nem esznek hideg időben amikorra elérik a felnőttkorukat.
4/9 anonim válasza:
1. éhségsztrájkol
2. megsértetted és duzzog
3. fogyókúrázik vagy böjtöl
4. halálvágya van és úgy döntött hogy többet nem eszik
5. (!) sok állat nem eszik folyamatosan. A madárpókot nem ismerem ezen a téren.
+ Ha csak egy egyszerű kérdést teszek fel (mint a 2-es), akkor engem is felpontoztok?
5/9 anonim válasza:
nem,mert depressziosak, ahogy fent emlitettem korabban a pokrol is...
6/9 A kérdező kommentje:
2x vedlett mióta nálam van, legutóbb tavaly tavasszal vedlett
2023. febr. 23. 09:39
7/9 anonim válasza:
Sok nincs már neki hátra amúgy sem, mivel hím...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy evesi szokása lenne, mivel hirtelen elkezdett minden nap enni és utána megint abba hagyta, és a potroha sem megy össze
2023. febr. 23. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!