Lehetséges, méh es tücsköt látni most január végefelé?
Figyelt kérdés
Ugye nem, ?
Azt beszélték , hogy lattak múlthéten bogarakat odakint, olyan jó idő volt.
Azertmá mégse ugye?
2023. jan. 27. 05:23
1/21 tothp válasza:
Amilyen idő van mostanában, simán előfordulhat, hogy egy-egy előbújik. De nem soká élnek.
2/21 anonim válasza:
Tücsköt pont nem, de szúnyogot, legyet, darazsat, pókot, sőt, sajnos január első napjaitól már méheket is láttam.
3/21 anonim válasza:
Szúnyogot meg legyet én is láttam már idén szóval elképzelhetőnek tartom, hogy ez az idő bezavart nekik.
4/21 anonim válasza:
katica volt január első hetében
5/21 anonim válasza:
Katicát, verőköltő bodobácsot, legyet én is láttam. A méh is előjöhet, de remélhetőleg elbújik megint.
6/21 anonim válasza:
Zalában fotóztak darazsakat, méheket mert volt olyan nap, amikor 15+ fok felett volt a hőmérséklet. Én még személyesen nem találkoztam most velük.
7/21 anonim válasza:
én Bp-en láttam méheket, legyeket, szúnyogot kb múlt héten, mikor kisütött a nap és 10 foknál melegebb volt.
8/21 anonim válasza:
Én tegnap (vagy tegnapelőtt?) nyitnikéket hallottam Budapesten.
9/21 A kérdező kommentje:
8, az igaz azt én is hallottam.
2023. jan. 27. 10:49
10/21 anonim válasza:
De hogy áprilisban fog még esni hó, az tuti... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!