Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Meddig bírja egy kb. 1,5-2cm-e...

Meddig bírja egy kb. 1,5-2cm-es pók befőttes üveg alatt?

Figyelt kérdés

Sanyinak neveztem el azt a pókot aki ma a szivbajt hozta rám. Sanyi bemászott az ágyam alá, de szerencsétlenségére kimászott amikor kihúztam az ágyat,hogy megágyazzak. Ekkor úgy döntöttem illetéklen behatolásért 8-12 órára fogdába zárom és majd reggel kilakoltatom. Viszont kicsit félek, hogy feldobja mind a 8 pacskerját reggelig levego es kaja nélkül. Nagyon kicsi, lapos befőttes üveget boritottam rá es ala raktam a papirt. Babonas vagyok, pókot a lakásban megölni balszerencse... Reggel ki fogom vinni az udvarra (kinézet alapján ott is ellesz:D ).

Mindeközben azt is remélem nem szökik meg a búra alól és tapiskol végig a testemen, mert akkor lehet kipurcantom szegényt. (Sose csapom mindig "söpröm" le magamról a nem kivánatos állatokat, de persze ha azt is tul agresszivan csinalom neha, mert éppen frászt kapok :/ .)

2022. szept. 3. 00:16
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
73%
Tedd nagyobb üveg alá.
2022. szept. 3. 08:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Sanyi túlélte, csak kicsit beparázott mert reggel ott kuporgott középen. Kiemgedtem az udvarra, élt és virult. Remélem legközelebb előre szól és nem az ágyam alatt bérel helyet ganem inkább a sarokban. 😅😁
2022. szept. 3. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy jó vége lett a történetnek. Happy End!
2022. szept. 7. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Kis alufoliat raraksz, kilykasztod par helyen pici lukakkal es birni fogja, a levego miatt nem birna sokaig ha ezt nem teszed koszcsike.
2022. szept. 12. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Itt látszólag senki nem ért a pókokhoz :)

Az én madárpókomat egy befőttes üvegnél sokkal kisebb műanyag dobozban kaptam, ami ráadásul ki volt bélelve papírtörlővel. Legalább 1,5 napig benne volt.

Simán kibírta, a pókok nem úgy lélegeznek mint mi 😅

Egyébként némely pók gazdi postán is adta már fel ily kis dobozban a kiskedvencét költözéskor, kibírnak napokat is simán.

2023. aug. 11. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!