Meddig bírja egy kb. 1,5-2cm-es pók befőttes üveg alatt?
Sanyinak neveztem el azt a pókot aki ma a szivbajt hozta rám. Sanyi bemászott az ágyam alá, de szerencsétlenségére kimászott amikor kihúztam az ágyat,hogy megágyazzak. Ekkor úgy döntöttem illetéklen behatolásért 8-12 órára fogdába zárom és majd reggel kilakoltatom. Viszont kicsit félek, hogy feldobja mind a 8 pacskerját reggelig levego es kaja nélkül. Nagyon kicsi, lapos befőttes üveget boritottam rá es ala raktam a papirt. Babonas vagyok, pókot a lakásban megölni balszerencse... Reggel ki fogom vinni az udvarra (kinézet alapján ott is ellesz:D ).
Mindeközben azt is remélem nem szökik meg a búra alól és tapiskol végig a testemen, mert akkor lehet kipurcantom szegényt. (Sose csapom mindig "söpröm" le magamról a nem kivánatos állatokat, de persze ha azt is tul agresszivan csinalom neha, mert éppen frászt kapok :/ .)
Itt látszólag senki nem ért a pókokhoz :)
Az én madárpókomat egy befőttes üvegnél sokkal kisebb műanyag dobozban kaptam, ami ráadásul ki volt bélelve papírtörlővel. Legalább 1,5 napig benne volt.
Simán kibírta, a pókok nem úgy lélegeznek mint mi 😅
Egyébként némely pók gazdi postán is adta már fel ily kis dobozban a kiskedvencét költözéskor, kibírnak napokat is simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!