Csótányok a hűtőben,mit tegyek?
Sziasztok! Tesómmal vettünk egy használt hűtőt,25ezerFt-ért de amikor bekapcsoltuk este láttam pár ismeretlen rovart a hűtő körül, a gyanúm bebizonyosodott, csótányfészek volt a hűtőben, annyira megíjedtünk, hogy rögtön kidobtuk a hűtőt, és tesómtól azóta is azt hallgatom hogy milyen hülyeséget csináltunk,szerintem éretlen a gondolkodása, és nem tudja hogy a csótány mivel jár, milyen kín, és gyötrelem a ki irtásuk, ráadásul milyen fertőzéseket okoznak, bemásznak a csatornába onnan az élelmiszerbe,az ember fülébe stb...
Szerintetek jól cselekedtem?
Köszönöm, hogy elolvastad. 🙂
Azért éretlen a tesód gondolkodása mert azt mondja hogy hülyeséget csináltatok?
"és tesómtól azóta is azt hallgatom hogy milyen hülyeséget csináltunk,szerintem éretlen a gondolkodása, és nem tudja hogy a csótány mivel jár,"
Ezt most nem értem.
Egyébként mi a kérdés?
Jót hát, kidobtál az ablakon 25 ezer forintot, gondolom ha csak ennyire telt akkor nem igazán tehetted volna meg.
Át is lehetett volna azt nézni / nézetni. Sok helyre nem fészkelhette be magát azért.
Jaaaaa. Hogy a tesód azért pampog mert ugrott a 25 ezer, ugyanakkor te meg arra várod a választ hogy jól tetted-e hogy kidobtad.
Persze, jól tetted hogy kidobtad a csótányos hűtőt!!!
Én a helyedben tennék a konyhába ragasztós felületű csótány csapdát (nem tudom van-e olyan) hogy ellenőrizd nem maradtak-e néhányan.
Borzasztó undorító, túlélős fajta.
Egyébként be lehet fújni rovar irtó sprayjel a hátulját a hűtőnek és pár napig kint pihentetni.
Utána mehet be a lakásba.
Az a kérdés, hogy akkor most neki van igaza, mert hülyeséget csináltunk, vagy nekem, mert én
Tudom mivel jár egy csótányfészek mert már nagyon idegesítő hogy állandóan ezt hallgatom.
Helyesen írva : spray-vel.
Megnéztem, így kell írni.
7 - est nem kellene lepontozni mivel TUDÁS, magyar nyelvtan.
És állítom hogy sokan nem tudják, azért tettem be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!