Ez milyen pók? Kb. 2 cm. óriási hálót szőtt, most ott vadászik. Félelmetes.
2022. aug. 25. 20:03
1/24 anonim válasza:
Sima koronás keresztespók szerintem.
2/24 anonim válasza:
Vagy talán óriás-keresztespók.
3/24 anonim válasza:
Rá is lehet zoomolni. Amúgy olyan, mintha repülne.
4/24 anonim válasza:
2-es!
Ez egyáltalán nem olyan nagy.
5/24 anonim válasza:
4-es!
Igaz. Bár nem tudjuk, hogy nem-e egy fiatal példány. :)
6/24 anonim válasza:
Valamilyen klasszik keresztespókra tippelnék én is.
Elvan a hálójában, ha útban van, egy fagallyal óvatosan tedd arrébb.
7/24 A kérdező kommentje:
Mondtam a férjemnek, hogy keresztespók. 😱 Világgá mentem. 😅 Pókfóbiás vagyok. Amúgy kell félni tőle?
2022. aug. 25. 20:29
9/24 anonim válasza:
A falusi szívroham. Apósoméknál minden paradicsom és kukoricaszár között ez van, néha félpercenként söpröd le az arcodról. Akinek ez nem megszokott, annak igazi traumát tud okozni.
10/24 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok (lettem 20 éve) 😂, edzem magam folyamatosan. Zúgpók is kikerget a világból. 😅 Régen az ájulás határán voltam ha megláttam egy borsszemnyi pókot, majd lett egy kutyám, 13 év alatt jó sok kullancsot kellett belőle kiszedni, sokszor kapkodtam levegő után, ma már sokkal de sokkal jobb a helyzet.
2022. aug. 25. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!