Bejött egy oriási szitakötő. Nem tudom lecsapni. Le fog itt petézni, vagy mi várható? Help
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 23:21
1/10 anonim válasza:
Hajtsd ki . Nehogy megmarjon, vigyázz .
2/10 anonim válasza:
Szitakötő vízbe petézik , nem csíp . A huzattal kitalál .
3/10 anonim válasza:
Ha veszélyben érzi magát akkor harap .
5/10 A kérdező kommentje:
A plafonon van. Huzatot csináltam, most várok.
2016. júl. 12. 23:39
6/10 anonim válasza:
Miért akartok mindent megölni? Azért verdes a lakásban, hogy kitaláljon onnan, nem azért, hogy téged riogasson szerencsétlen. Ha szerinted a szitakötő óriási, képzeld ő mennyire retteg tőled, nem győz kimenekülni, csak nincs annyi esze, hogy emlékezetből visszataláljon az ablakhoz.
7/10 anonim válasza:
A szitakötő alattomos állat, mindenki tudja. Megvárja, amíg elalaszol, és belepetézik a seggedbe, bele a lyukba. Ott a kis szitakötők addig rágják, ingerlik a nyílást, amíg rá nem jössz, hogy b..zi vagy. Innentől már csak a KDNP Buzulj ki, fiatal! programja segít rajtad. Ehhez minden héten szombaton el kell menned az Októberi Szivárvány nyugdíjasklub színi előadására, vasárnap meg a misére. Szóval nehogy elaludj ma éjjel, mert baj lesz.
10/10 anonim válasza:
Óriási szitakötő!? Hol? Hol laksz? Érte megyek és elhozom! Én szeretem. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!