1/11 A kérdező kommentje:
Ha mérges dajkapók, hol élhet a házban? Ha megeszi a macska az baj lehet?
2022. aug. 9. 15:34
2/11 anonim válasza:
Éjjel elvannak a nyílászárók hibás gumitömítései mögött, majd beengeded őket a nyitott ajtóval. Bent nem maradnak sokáig életben.
3/11 anonim válasza:
Faji besorolása (latin megnevezéssel): Jezusz Atyauristenusz
4/11 anonim válasza:
Ez sárga dajkapók. Ez sem jó, ha megcsíp, de nem veszélyes. Paterold ki.
Nem lesz szerintem nagy baja a macskának, de azért csak nem eszi meg... :D
5/11 A kérdező kommentje:
Meg akarta enni, én meg hülye nem engedtem, ki vinni nem mertem, mert elkezdett fenyegeti a potrohával, féltem rámugrik😅
2022. aug. 9. 15:53
6/11 anonim válasza:
Legközelebb látod, csapd agyon 🤗
7/11 anonim válasza:
Porszívóval szívd fel legközelebb, aztán a porzsákot rázd ki az udvaron vagy csapd le. Hozzám cselő- vagy farkaspókok jönnek most befelé. Az elmúlt 1,5 héten 4-et találtam a házban.
9/11 anonim válasza:
Jó sok embernek nincs humorérzéke.
10/11 anonim válasza:
Ez 10000%, hogy nem Sárga dajkapók.
Ez vagy Mérges dajka vagy Csíkos dajka... bár szerintem inkább az előző.
Hogy hol élhet a házban? Sehol... betévedt.
Ha megmarja a macskát abból jó nagy nyávogás lesz, ugyanis ő hazánk "legdurvább" mérgű pókja.
Nem halálos, de embernél igen csak kellemetlen tüneteket okoz(hat).
Gyors szívverés, izzadás, émelygés, pánikroham.
Vele jobb nem bacakodni :)
Mellesleg magas füvű mezőn él... tuti valahol a közelben ilyen van.
Ő pedig egy hím... biztosan útra kelt nőstényt keresni párzási szándékkal és útban volt a házad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!