Ágyipoloskát vettem észre külföldön, de nem akarom haza vinni. Valami ötlet?
Szóval, az a helyzet hogy külföldön vagyok (Spanyolország) és a szobában ágyipoloskát vettem észre. Először nem ismerem fel, ami sajnos 2 napomba telt és csak utána szóltam a portán, ahol egyből adtak másik szobát. Költözés előtt az összes ruhát kiráztam, a bőröndöket felvettem a tetőre ahol fertőtlenítő el fújom naponta. 4 nap múlva utazunk haza repülővel és nem igazán akarom hazavinni…
Kérdés:
Mennyi az esélye annak hogy átvittem a másik szobába?
Valakinek valami ötlet hogyha esetleg benne van a ruhában és ezáltal a szobában, hogy ne vigyem haza? Valami ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat…
Ne fertőtlenítővel szórd a bőröndöt, mert a poloska nem vírus vagy baktérium, hanem rovarirtóval!
A ruhákat magyas hőfokon mosd ki amikor hazaérsz, de becsomagolva teheted előtte a fagyasztóba is. A lényeg, hogy ne szórd szét a lakásodban. Minden táslát, neszeszert, retikült és egyebeket vizsgálj át, mert megbújnak bélésben, hajtások mentén!
Rovarírtó dögivel. Azzal fújj be mindent. Otthon meg 90 fokon moss ki mindent. De állítólag kiírhatatlanok, szóval otthon érdemes szakikat hívni, 20ezerért kb az egész lakást vállalják.
Nem hiszem h egyből beköltöztek mindenhova, szóval van esély h nélkülük távozol, mert valszeg örömükben rajtad ugráltak éjjelente 2 napig h megint van mit enni. 🤣
Hetekig kibírják táplálék nélkül, szóval a táskákat stb hetekre száműzheted erkélyre, kertbe stb. Bezárva. Akár ruhástul, mindenestül, ki se pakolj, csak van más cuccod amit hordhatsz. Akkor a szakikat is megúszhatod és garantáltan poloskamentes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!