Beleragadt a légy a pókhálóba ahol nincs pók, és nem tudom lecsapni. Ötlet hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Be van dugva a konnektorba egy ilyen kék fényű rovarölő dolog, és amögött van egy kis pókháló (pók nélkül). A hülye légy meg ott ragadt, és egyfolytában zümmög. A rovarölő miatt nem tudom lecsapni mert útban van, kihúzni meg nem akarom. Ötlet hogy hogyan nyírjam ki? 😅2021. nov. 12. 00:24
2/9 anonim válasza:
Miért nem akarod kihúzni a konnektorból? Összedől a világ?
3/9 A kérdező kommentje:
Hú, most aztán vérig sértettél. Nem is tudom hogy fogok így aludni, "barom" 😂😂
Sikerült amúgy, zsepivel gyorsan odanyúltam és összenyomtam. Eléggé félek tőlük, ezért nem akartam oda nyúlkálni, de most muszáj volt. Köszi #1 😄
2021. nov. 12. 00:48
4/9 A kérdező kommentje:
#3 természetesen nem, csak akkor szétment volna a pókháló, a légy meg valószínűleg meglépett volna. Nem akartam kockáztatni 😅
2021. nov. 12. 00:49
5/9 Akitakarsz válasza:
A légytől félsz?
Vagy az elektromos rovarcsapdától?
6/9 anonim válasza:
Valaki kígyós övezetben él,valaki aligátorosban (Florida..),valakik körül hemzsegnek a mérgespókok,valaki küzd a százlábúakkal..
Nálunk meg mindenki fosik egy légytől,meg egy ártalmatlan kaszáspóktól.Nem ők vasheréjűek,a mieink puhányok.
Az csak egy légy,szedd már össze magad :D
7/9 anonim válasza:
Ez de izgi-mizgi volt! Mehet ki történetbe!
8/9 A kérdező kommentje:
#7 még csak az kéne, ezt az esetet magammal viszem a sírba 😆
2021. nov. 12. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!