Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Más szerint is a talpon a...

Más szerint is a talpon a legrosszabb a szúnyogcsípés?

Figyelt kérdés
Nekem legalábbis biztosan, ott nemcsak viszket, hanem a csípés után nem sokkal fáj is kicsit egy darabig, ha ott csíp meg.

2022. júl. 13. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Hűha. Nem rémlik, hogy a talpamon valaha is csípett volna meg szúnyog, de biztos nem lehet valami kellemes. Az biztos, hogy nem hangzik túl jól.
2022. júl. 13. 10:56
 2/5 anonim válasza:
100%
Eletemben nem csipett meg még ott szúnyog🤣
2022. júl. 13. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az sokkal rosszabb, ha arcon csíp meg, nekem az a legnagyobb félelmem. Most is itt repked a rohadt szúnyog, a fülembe zümmög, és nem tudom leütni. A fejemre húzom a takarót, mert attól félek arcon csíp, és hogy fogok úgy kinézni :(
2022. júl. 15. 01:35
 4/5 Melinda28 válasza:
100%

Szia.

Igen.Borzasztó.Téged is ott csípett meg? Pár napja repkedett itt egy,aztán egyik reggel úgy ébredtem hogy sajog ,iszonyúan viszket és ég ,szabályosan fáj a nagylábujjam alatt.Nem tudtam mi történt?Mi a bajom?Így még nem jártam.Csak a szúnyogra tudtam gondolni ,hogy az volt a tettes.De nagyon kellemetlen.Gyógynövényes krémmel kenegetem most.Arcomon csípet már meg dög,engem bírnak mert 0 -ás vércsoportú vagyok.Az is szar volt.Volt hogy a szám dagadt fel ,volt hogy a szemhéjam.Mint akinek behúztak.......🙄😅

okt. 17. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, jó párszor csípett már meg a talpamon is. Én is égetőszerű fájdalmat éreztem a viszketés mellett legalább félóráig. Sima szúnyognál is rossz volt, de tavaly tigrisszúnyog csípte meg napozás közben a talpamat, az még rosszabb volt, mert annak alapból még rosszabb a csípése, mint az őshonos szúnyogoké (nemcsak talpon).
okt. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!