A hangyák honnan jönnek? Folyamatosan jönnek be kintről, vagy benn van valami búvóhelyük?
Nálunk felújítják a játszóteret azért vannak. Valószínűleg hangyabolyt bolygattak meg. Nagyobb fekete hangyák. Tavaly nagy invázió volt. Én teaolajos vízzel mosogattam a padlót.
Az olíva olajam úgy körbe vették mintha mekkaba érkezett hódolók lennének. A levendula olajam is imádták.
Mindent el kellett pakolni előlük.
Mostanában csak a fürdőszobába jampiznak szerencsére. Némelyik úgy bandizsi dzsampingolt a vízbe mintha parti buli lett volna. :D Nem mellesleg kompnak is néztek, mivel a fürdővízből úgy kellett kihorgásznom egy párat.
Eddig csak vörös hangyáink voltak hébe-hóba.
Amit tehetsz, hogy elpakolod a kaját előlük. Illetve én a kenyértartót fahéjas vízzel átmostam, és szegfűszeget tettem a kenyértartóra úgy, hogy az illatanyag is illatozzon.
Ezt naponta x-szer kellett alkalmazni.
* Ja és csak random vékonyan fahéjjal is bevontam a kenyértartó tálca részét.
Bocsánat a tipoért.
7 örülök neki, hogy jókedvet okozott a poénosan felfogott beszámolóm. :D Inkább poénosan fogtam fel már egy idő után, de eleinte nem volt vicces. Volt olyan hangya ami víz alatt is lazán jampizva sétált. Még nem láttam olyat.
De szerencsére az álkaszás pókjaink és a zugpókjaink is bevetették magukat mivel nekik habzsi dőzsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!