Miért lóg le a plafonról felém egy pók?
Figyelt kérdés
Hálón keresztül(egy hsszú mszálon) lejebb ereszkedik majd felmegy megint, ezt többször eljátssza a nap több szakaszában..2022. jún. 7. 19:29
1/29 anonim válasza:
Szeretne megismerkedni veled, csak nincs elég bátorsága hogy megszólítson és ezért "visszamászik" oda ahonnan jött.
2/29 anonim válasza:
Azt lesi, hogy mikor kaphat be. Hamm :)
3/29 anonim válasza:
A szemed színét fürkészi de túl sokat pislogsz és még mindig bizonytalan.
5/29 A kérdező kommentje:
5-ske inkább te és a fajtád a kretén. eddigi 5 kommentből 0 hasznos..
HA nem tudsz NORMÁLIS választ adni NEM KÖTELEZŐ KOMMENTELNI. HA valaki ért a témához és a pókokhoz az viszont írhat..
2022. jún. 7. 19:45
6/29 anonim válasza:
Én annyit értek hozzájuk hogy arachnófob vagyok és amint meglátom őket agyonb#szom az első tárggyal ami a kezemhez a legközelebb esik. xD
7/29 anonim válasza:
Kerdezőke most tényleg nem tudsz a pók evolúciós logikájával gondolkodni?
Teljesen egyértelmű hogy azt nézegeti, hogy wazze, ez bazi nagy és még mindig itt van.
Mivel k.va nagy vagy az ő világában és ezért nem tud kinyírni a hagyományos módszereivel ezért újra és újra csekkolja hogy ott vagy-e még.
9/29 A kérdező kommentje:
8-as ebben lehet valami , de nem vagyok benne biztos , hogy csak erről van szó. HA lehet inkább témában jártas írjon.
2022. jún. 7. 20:11
10/29 anonim válasza:
10# Okés, lakik egy pók a szomszédomban, ha felébred szólok neki és megkérdezem róla.
(éjszakás, hamarosan ébred)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!