Mit érzel, mire gondolsz, amikor egy lepkét látsz?
Figyelt kérdés
Engem gyerekkorom óta érdekelnek a lepkék, hihetetlenül érdekesnek tartom őket, és nem csak a feltűnő színeseket, sőt sokszor egy "szürke" faj izgalmasabb. Azok, akiket nem érdekelnek ennyire, mit éreznek, amikor látnak egyet? Nem gondoltok arra, hogy jobban meg kéne ismernetek őket?2022. jún. 3. 21:00
21/28 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy szépek és kár, hogy egyre kevesebbet látok.
22/28 anonim válasza:
Szeretem őket, gyönyörűek meg minden. Egyszer zselés volt a hajam, aznap kettő is a hajamra repült, gondolom tetszett nekik az illat. 🙂 Csomó fotót készítettünk aznap a barátnőmmel.
23/28 anonim válasza:
Eszembe jut a gyerekkorom hogy mindig meg fogtuk őket aztán gyönyörködtünk benne és egy kis idő elteltével el engedtük..
24/28 anonim válasza:
#17:
Aztán a lábaddal hogy repülsz el?
25/28 anonim válasza:
Azt, hogy a szárnya gyönyörű, de maga a rovar b*szott ocsmány. Ez van.
26/28 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy egy ronda hernyó milyen szép lénnyé alakul át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!