Mit érzel, mire gondolsz, amikor egy lepkét látsz?
Figyelt kérdés
Engem gyerekkorom óta érdekelnek a lepkék, hihetetlenül érdekesnek tartom őket, és nem csak a feltűnő színeseket, sőt sokszor egy "szürke" faj izgalmasabb. Azok, akiket nem érdekelnek ennyire, mit éreznek, amikor látnak egyet? Nem gondoltok arra, hogy jobban meg kéne ismernetek őket?2022. jún. 3. 21:00
1/28 anonim 

válasza:

Nem. Miért kéne? Előbb áruld el, téged mi érdekel bennük!
2/28 anonim 

válasza:

"lepke.....Andika ne fogd meg, nem szabad....."
3/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem igazán lehet elmagyarázni, mert ezzel az erővel bármilyen más állat vagy akár növény ugyanígy érdekelhetne, de valamiért engem a lepkék érdekelnek. Szépek, sokfélék, izgalmasak. Olyan, mint egy gyűjtőszenvedély, amikor járok "vadászni", azaz fotózni, mindig nagyon nagy öröm, ha valami különleges fajt kaphatok lencsevégre, vagy amilyet még nem láttam addig. Ha több időm lenne, biztosan más állatokkal is foglalkoznék, de hát az idő véges, erre se jut elég.
2022. jún. 3. 21:14
4/28 anonim 

válasza:

"de cuki/szép kis pillangó"
általában ezt
5/28 anonim 

válasza:

Időnként feltűnik a lakásban egy,vagy több moly lepke-olyankor mindig izgalom fog el...Levadászom,igyekszem élve elkapni,és bedobom az akváriumba...látni kellene a halakat,előjön a vadászösztönük,szétszedik mint a pirannyák...ami az egyik állatnak a vég,az a másiknak izgalom és élet...
6/28 anonim 

válasza:

Mindig a Resident Evil 2 videójáték jut eszembe. www.youtube.com/watch?v=3efkeJOgZwo
7/28 anonim válasza:
De jó neki, ő tovaszállhat mikor csak akar.
8/28 anonim 

válasza:

A szép pillangók tetszenek és érdekesnek találom őket. Viszont itt a városközpontban, ahol lakom, sajnos csak molylepkékkel találkozom :( Azokról az jut eszembe, hogy "agyonütni. Most."
9/28 anonim 

válasza:

Csak eszembejut, hogy milyen gyonyoru is tud lenni a termeszet, de ez ugyanugy eszembejut ha latok egy kis fürge gyikot, sünit vagy szarvasokat.
10/28 anonim 

válasza:

Úgy gondolom én is, ahogy a 8-as válaszoló leírta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!