Milyen bogarakkal/rovarokkal találkoztál már a házadban?🕷️🐛🐞
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 16:31
11/27 anonim válasza:
Az nem egy rovar, gyűrűsféreg 😊
12/27 anonim válasza:
szúnyog, légy, sáska, aranyszemű fátyolka, poloska, hangya, muslica, csótány, ezüstös pikkelyke, pókok, ruhamoly, élelmiszer moly, éjjeli lepke, katica, zsizsik
14/27 anonim válasza:
Hangya, szúnyog, légy, méh, molylepke.
15/27 anonim válasza:
Poloska, Bodobács félék, légy félék. És igaz nem rovar és nem is bogár, de pók félekkel is találkoztam már.
16/27 anonim válasza:
Pár éve volt ágyi poloska. Attól nem volt egyszerű megszabadulnunk.
Amúgy a szokásos: légy, szúnyog, poloska. Egyszer bejött egy kismadár az erkélyre, meg a szobába egy denevér. Mondjuk azok nem bogarak, rovarok meg ilyesmi.
17/27 anonim válasza:
légy,molylepke,pók, kaszás- pók,fülbemászó,
18/27 Miss Endzsi válasza:
Itt előszoktak jönni a pókszázlábúak.
19/27 anonim válasza:
Nőstény szarvasbogárral a nyaralóban.A szívinfarktustól a pánikrohamig kishijján mindent kaptam,tudtam hogy nagy de amikor megláttam mászni a konyhapulton szerintem kifutott a vér is a testemből.Én nagyon nem bírom a csúszó-mászókat..><
20/27 Metionin válasza:
Itt a lakásban csak poloska, harlekin katica meg szúnyog az ami bejön, néha egy-egy pókot találok. Anyáméknál kertesben volt minden és nem csak rovarok, gyík, egér, mókus, denevér is jött már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!