Ágyi poloska irtás menete?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a témában előzetesen mielőtt felhívok egy céget, mielőtt tisztázásra kerülnek dolgok. Sajnos másod állásban olyan helyen dolgoztam, ahol megfordult ágyi poloska és jó eséllyel hazahoztam. Érdekelne, hogy egy 50nm-es lakásban ez milyen összeget emésztene fel kb. Jó eséllyel a járművem is hatása alá került ennek a dolognak így eléggé kétségbe vagyok esve. Tudtok esetleg tanácsokat adni? Milyen összegre lehet számítani? Mit lehet tenni az autóval?2021. nov. 1. 13:38
2/3 anonim válasza:
Részvétem, nehéz megszabadulni a kis rohadékoktól.
3/3 Benkő Zsoka válasza:
Szeretném megosztani veletek, hogy nekem bio boltba vásárolt kovafölddel sikerült kiirtsam az ágyi poloskát. Próbálkoztam sósavval, Hipóval, kártevőírtó céggel mindenféle kereskedelembe kapható vegyszerrel. Semmi sem volt annyira hatásos, mint a forró gőz, ami megtizedelte őket, azután beszórtam a rejtekhelyüket kovafölddel, valamint tettem az ágy sarkaira a matrac alá, valamint az ágy alá a földre. Hála Istennek eltűntek. Ezt azért osztom meg veletek, mert az aki ezt az oldalt felkereste az valószínűleg megjárta a poklot, vagy most készül azt megtenni. Szeretném, ha mindenki aki ezzel küzd sikerrel járjon, mert akkor megszabadulhatna a világ ezektől a semmirekellő rovaroktól. A ruhákat nem elég 60 fokon mosni, a szakember azt mondta, hogy legalább 70 de ha lehet 90 és ami ezt nem bírja ki azt inkább dobjam el. Én kimosom 80 fokon és szárítom szintén 80 fokon. Így mosás után nem marad semmi. Sok kitartást és sikeres irtást kívánok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!