Milyen szagra mennek a poloskák?
Figyelt kérdés
Gondoltam hogy az udvarba kiteszek egy vödörbe valamit amire rákapnak, így be tudom őket csalizni és megölni,mert rengeteg van, a frissen mosott ruhák teli vannak vele, de azon nem tudom őket szétnyomni, így csak lesöpröm.2021. okt. 5. 16:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem a hőre mennek, olyan helyekre vackoljak be magukat ahol melegebb van és szélvédettebb, így a hideg beállta előtt.
Szerintem a szag/ illat intenzitástól függ, hogy odamennek- e vagy sem, simán meglehet, hogy csak oda tévedtek.
Az is lehet, hogy a gyümölcs, parfümillatokra.
Senki nem tudja megmondani mert mindenhol ott vannak és ahogy észreveszi egy másik élőlény; hangya, ember, háziállat azonnal elbújna.
Azt észrevettem, hogy poloska szagosított(vagy szét nyomod) akkor pár órán/ napon belül meg fog jelenni az imádkozósáska, hogy vélhetően eltudja fogyasztani.
--
Szerintem a szélvédettebb, intenzív szagú/ illatú helyeket választják ha épp nem oda fújta a szél.
2/5 anonim válasza:
Éjszaka a fényre. Egy fényforrás kell a levágott tetejű pet paksi alá, a levágott részét még fordítva bele teszed.
3/5 hgwell válasza:
A hormon jobban ízlik neki ezért hajlatok közelében találod leginkább. Drogos poloskák.
4/5 hgwell válasza:
#1 ha szétnyomod és mondjuk ablaknál teszed és többször nyitvahagyod akkor az imádkozó sáska valóban megjelenik.
5/5 hgwell válasza:
En sem fogok minden nap ablakot mosni.tobbszor egyszivacs szaraz rongyal leviszem a feluletrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!