Szerintetek is legfélelmetesebb állatok a veszélyes társas rovarok (tűzhangya, 24 órás hangya, japán óriás lódarázs, hibrid gyilkos méhek), és nem is a pókok, skorpiók, mérgeskígyók, ragadozó emlősök?
hibrid gyilkos méhek
Többen halnak meg villámcsapásban mint méhcsipésben, pedig lassan a félkontinensen elterjedtek.
Nyilván akit nem ért komolyabb támadás nem gondolja őket veszélyesnek, én létem földidarázs fészekre (mázlimra nem szakadt be) mondjuk úgy hogy az életemért futottam, mikor beértem a házba még a szúnyoghálót is támadták, majdnem ottmaradtam.
Az hogy a méhek kevesebb embert ölnének meg mint a villám, hát ezen elmosolyodtam :D ha csak az egészséges nem allergiás haláleseteket vesszük alapul akkor se igazán hiszem hogy igaz lenne :D
Igen 2-es nekem is volt már dolgom földidarázzsal pfff
Van egy fészkük a kertemben csak elfelejtkeztem róla és nekiálltam füvet vágni aztán eszembe jutott hogy hoppá nem kéne arra berregtetni a fűnyírót de már késő volt mert mikor megindultam arrébb akkor nagyon erős fájdalmat éreztem a hátsó vádlimban és ráeszméltem hogy megmart az a sz@r.Nagyon fájt és be is dagadt és azóta is ott a nyoma szóval nem játék.Nagyon nagy szerencsém volt hogy "csak" 1 jött rám és nem az egész csapat pfff
Mondanom sem kell hogy azóta kerülöm a kert azon részét.Próbáltuk kiírtani őket spray-vel de nem pusztultak ki teljesen úgyhogy megvárjuk a telet és akkor be lesz temetve a fészkük illetve tele lesz fújva ismét a spray-vel mert tavasszal azért szeretnék már nyugodtan arra menni a kertben főleg hogy akarunk oda ültetni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!