Akinek biológia MSc diplomája van, de a rovarok pszichológiájából doktorált, arra lehet mondani hogy zoológus, azon belül entomológus?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 21:28
1/3 anonim válasza:
Egy PhD jobb lenne. Próbálj meg utána járni.
2/3 anonim válasza:
Igen zoológus (vagy esetleg szupraindividuális biológus) azon belül pedig entomológus, ha rovarokkal foglalkozik.
De a rovarok pszichológiájából biztos nem doktorál senki, hiszen a pszichológia humán tudományág. Amire gondolhattál, az az etológia, ami az állatok viselkedésével foglalkozik.
Egy biológus
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én laikus vagyok (mind a biológiában, mind a pszichológiában)… Szóval akkor nem pszichológia, hanem etológia, értem :D
Csak annyit tudtam, hogy az illető bizonyos rovar fajok egyedi (!) viselkedését kutatja…
Bár a témájának a pár soros leírásában szó esik személyiségről is, ezért használtam a pszichológia szót, ezek szerint helytelenül.
Még egyszer köszi, ment a pont!
2021. aug. 11. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!