Rá mernétek taposni egy hangyabolyra mezítláb? F/L?
Szívesen kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet.
Elég bátor lehetsz akkor, egyébként van YouTubeon egy ember aki mindennel megcsípeti magát és úgymond "kipróbálja" megkerestem a linket, hátha érdekes lesz számodra
Ha felelsz vagy mersz játékról van szó, én akkor sem pártolom az ötletet. Én nem tűröm meg a hangyákat (pl. fekete vagy fáraóhangyát) a lakásban, de alapvetően nincsen bajom velük ugyanúgy, ahogy a legtöbb rovarral sem. Én ok nélkül pedig nem pusztítok el egyetlen rovart sem a természetben (kivéve amelyik megtámad pl.: kullancs szúnyog) mert ugyanolyan élőlényként kezelem őket mint bármilyen más állatot. Egyébként a magyarországi hangyák közül talán az európai tűzhangya (Myrmica rubra) és az erdei vöröshangya (Formica rufa) és még néhány rokona képes fájdalmasabb csípést okozni. Viszont nem árt azt sem megjegyezni hogy a legtöbb magyarországi Formica fajba tartozó hangya védett és természetvédelmi értékük 50000 Ft [link] - szóval csak óvatosan azzal a taposással.
Ha tényleg ilyen felelsz vagy mersz játékról van szó, akkor van egy jobb javaslatom: szórjatok egy edénybe néhány jancsiszöget, esetleg béleljétek ki csalánnal és taposson arra az "áldozat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!