Apró fekete hangyák - milyen fajta?
Első vagyok, próbáltam azt a kristálycukor kinézetű hangyairtószert is, amit állítólg a királynővel is megetetnek a dolgozóhangyák, de nem volt túl hatásos (csak ideiglenesen hatott, szerintem mérgezett cukorkristályok lehetnek, vitték, mint a cukrot, de nemsokára újabb hangyainváziók következtek).
A BioKill ellenben nagyon hasznos volt. Igaz, én más fajta hangyákra alkalmaztam, de csak egyszer kellett permetezni a vonulási útvonalukat, és két évig nem volt több hangya a lakásban. Azóta még néhány év eltelt, és csak szórványosan fordulnak elő, pedig morzsák vannak a földön rendszeresen.
Egyáltalán nem bántam meg, hogy elég drágán megvettem (szívtam is a fogamat az ára miatt rendesen, de itt, a gyakorikérdéseken többen is javasolták, ezért kipróbáltam), és csak egyszer használtam. Azóta is ott van kihasználatlanul, mert nem kell, le is járt a szavatossága, de megérte megvenni.
Nem fáraó.
Úgy tudod kiűzni, ha megszünteted az okot amiért bejönnek. Ha a semmiből lesz tele a lakás hangyákkal annak oka van. Nem szálltak meg élelmet, szemetest, ilyesmiket?
Vagy pusztán a lakásban egy-kettő jelenik csak meg? A rosszul szigetelt lakás esetében gyakran vannak kinti vendégek. Nézd meg hol vannak lyukak/repedések a lakásban és azokat kell orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!