Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Valaki meg irtózik rajtam...

Valaki meg irtózik rajtam kívül a csótányoktól?

Figyelt kérdés
Úgy 2 hónapja volt lakásban csótány ( mikor először megláttam, forró vizet engedtem rá és ollóval szétvágtam de ez 1 óráig is tartott annyira féltem) akkor jöttek a csotanyírtok és kiirtották. Kanális csótányok voltak.

2021. júl. 19. 06:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Az irtást többször meg kell ismételni! És beszélj a szomszéddal ha már ő is megszólt egyszer téged, hogy jó lenne a ő is irtaná.Mert hiába írtjátok ti ha tőle meg potyognak átfelé.

A tusoló lehet véletlen is, rosszul volt odarakva!

2021. júl. 19. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél csótánynak ragasztós csapdát.

Illetve a zuhany leesés: nálunk a fürdőszobába a csempe mögött volt egy csótányfészek, le kellett verni az összes csempét és beirtózni.

Nem lehet hogy nálatok is hasonló van?

2021. júl. 19. 23:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Azóta nem volt csótány. Igaz hogy kitettek egy Mária ikont és én abban hiszek hogy Ő őrzött meg tőlük vagy ha lesznek is ezután de remélem még hiszem hogy nagyon ritkán. A spájzban nincs ikon és ott láttam csak csótányt a múltkor de az kissebb volt, igaz annyira nem volt kicsi mert az első reakciók a Keresztvetés volt és majd azután raleptem és papír a fogva a fürdőbe vittem és lehúzták a wc-n. Csukott szemmel fogtam is meg a papírral. Nagyon félek a csotanytol. Nem tudom a felkérték lakó hogy nem fél tőle? A múltkor találkoztam vele és azt mondta hogy apró csotányai is születtek nála és édesek. De ha olyan az apró csótány amit a spájzban láttam akkor milyen a nagy....
2021. aug. 23. 19:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Feltettem lakó
2021. aug. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!