Megtűritek a pókokat a szobában?
Figyelt kérdés
Mióta nyitva van az ablak éjszaka, elkezdtek jönni befelé. Egy hete még csak 2 volt a plafonon, de most már van vagy 9. Gondoltam nem bántom őket, mert a többi élőleny is együtt tud élni velük, meg amúgy sem vagyok az erőszaknak a híve. Viszont már kezdenek aggasztani. Ti hány póknál húzzátok meg a határt? És aztán elpusztítjátok őket vagy csak kiviszitek az udvarra?2021. júl. 12. 01:13
1/34 anonim válasza:
0 pók
Ami bent van, megy oda ahonnan jött!
2/34 anonim válasza:
Ami messze van tőlem, azt megtűröm, de ha pl. egy a közelemben mászkál és feszélyez engem, akkor általában egy gyors mozdulattal összenyomom egy zsepivel. Eddig még sosem jutott eszembe, hogy kivigyem őket az udvarra.
3/34 anonim válasza:
Felosztottuk egymás közt a területet.
Ők vannak a plafonon én meg a földön,addig maradhatnak amíg nem akarnak cserélni.
(Majd tudják ki fog a plafonon aludni...)
4/34 Norbán válasza:
1-2-3 elmegy, 9 már kicsit sok
kivinnék belőle párat
5/34 anonim válasza:
Arachnofóbiás vagyok, szóval nem.
Ami lent van, azt lecsapom vagy lefújom rovarirtó sprayvel, ami a plafonon, azt porszívóval.
Elég nagy a világ, ne ide jöjjenek.
6/34 anonim válasza:
Én egyet kettőt megtartok. Olyan helyen élek ahol sok levéltetű van. Ezek a kis bigyók meg mindig berelülnek ha nyitva az ablak. Az a 2 házipókom meg pókhálót készít és megszabadít engem a bajtól. Úgyhogy amég nem akarják átvenni az uralmat a házban és hasznosak, addig maradhatnak páran
7/34 anonim válasza:
Láttál már pókcsípésből lett féltenyérnyi tályogot?
8/34 anonim válasza:
Engem nem zavarnak, de nyilván nem engedek be 500-at. A házi kaszáspók ártalmatlan és nagyon hasznos, nem is nagyon szoktak szem előtt maradni.
9/34 anonim válasza:
Elég nagy rendet és tisztaságot tartok magam körül, de amennyi pók alapból bent van azt hagyom, még a pókhálóikat sem szedem le a sarkokból.
Azért, mert így elkapják az idegesítő legyeket és szúnyogokat, amik éjszaka zavaróak lehetnének.
Szerintem hasznosak a házon belül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!