Nem eshet rád. A kullancsok nem mennek fel a fára, az csupán tévhit. A fűszálak végén vannak általában, esetleg bokron.
2021. jún. 25. 09:41
2/19 anonim válasza:
Magas fűben szedi össze áltlában az ember
2021. jún. 25. 09:43
3/19 anonim válasza:
Ne aggódj a kullancs nem megy fel a fára, hogy aztán kiszámolja mikor kell leesnie, hogy pont rád essen.
2021. jún. 25. 09:43
4/19 anonim válasza:
Én azért nem vennék erre mérget. Madár is lehet kullancsos sajnos, így fán is lehet.
2021. jún. 25. 10:02
5/19 anonim válasza:
Mondom, hogy nem másznak fel a fára. Ha a madárba belemegy, akkor sem a fán. A madarak is sétálnak a fűben.
2021. jún. 25. 10:06
6/19 anonim válasza:
A kullancsok a cserjeszintig vannak, egyetértek az előttem kommentelő emberekkel.
Általában árnyékos, nyirkos helyen.
Csak úgy kerül rád, ha nekisimulsz a bokornak. Ha a fűben van, akkor meg simán átmászik rád. Esetleg ha van állatod az hazahozza, főleg a macskák.
2021. jún. 25. 10:07
7/19 A kérdező kommentje:
Most akkor minek hihetek? Valaki azt írja nem, valaki hogy igen.
2021. jún. 25. 10:14
8/19 anonim válasza:
Egy ember írta azt, hogy lehet a fán, mindenki más azt, hogy nem, de ha ennyire bizonytalan vagy, akkor olvass utána.
2021. jún. 25. 10:17
9/19 anonim válasza:
"hogy a kullancs a fáról esik rá az emberre…
A kullancs nem mászik a fára, 1 méternél nem jut feljebb. A kullancsok élőhelye az erdő, valamint a dús aljnövényzet és a magas páratartalmú környezet."
Tessék, elhiszed már, vagy belinkeljem?
Amúgy meg most néztem utána hol fordul elő a leginkább magyarországon, a Balatonnál és Nyugat M.o-on van a legtöbb. Az Alföldön logikai alapon nincs, máshol meg kevesebb van, mint Nyugaton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!