Bolhaírtás házilag?
Sziasztok! Nem rég költöztünk családi házba, és az előző tulaj hagyott egy kis ajándékot.
Kis fekete bolhák vannak a házban és szanaszét csípkedték a családot. Vidéken élünk egy kisvárosban,érdeklődtem már bolhairtás után de a kiszállási díjjal egyútt brutál összegeket mondtak amot sajnos de nem engedhetünk meg most magunknak. Így jól bevált tippeket keresek mivel tudnám őket kiírtani én magam. Van gazdabolt is a közelben illetve állatboltok is tehát szinte bármilyen csodaszert betudok szerezni csak nemtudom merre induljak.
Én személyes tapasztalat híján csak egy, videó ajánlással tudok segíteni.
Zállatorvos: a bolhák csudálatos világa
3 részes sorozat, kevesebb, mint 1 óra alatt minden fontos dolgot megtudsz
Gazdaboltba vagy valahol keress cipermetrin alapanyagu vegyszert es azzal permetezz. Nem tudom mit arulnak magyarorszagon es hol mert kuldoldon elek ezert nem tudok konkretabbat mondani de hatoanyag az cipermetrin kell legyen.
Nalunk allatpatikaba es gazdaboltba aruljak “Fendona” vagy “K-Othrine” neven de nalatok nem tudom mi a megfeleloje.(ha kihivsz erre szakosodott ceget,ok is ilyen hatoanyagu vegyszert fognak hasznalni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!