Ágyi poloska kérdésem van.Az írtók 3x voltak,most az utolsó írtás óta a 7.napban vagyok,de csípnek még.Az írtó azt mondta nincs nagy fertőzöttség.Akkor hogy nem sikerült?Kell egy kis idő még,amíg hat a méreg?Teljesen el vagyok keseredve!!
Az ágyat kell "megbontani". Ugyanis abban fészkel, nem a paplanban.
Az ágy fa részei (rácsozat, egyebek) deszkái, lécei alatt, között.
Levehető a matrac az ágyról? Mert ha igen, akkor én az ágyrácsban szétnéznék!!
Nekünk babaággyal sikerült hazahozni annak idején. A lécek réseiben bujkáltak. Szerencsére csak 4-5 db volt, egy irtás elég volt.
Mikor nekünk volt, kb 1 órán keresztül permetezett majd azt mondta 1 hónapig ne mossunk semmit a hálókban, és két hónapig ne mossunk föl ahol fújta.
3 hét után szűntek meg teljesen.
Rendeltem egyébként 1 felfújhatós matracot,az ágy megy kifelé,bár a gyerek ágyát nem dobom ki,mert az új.
Arról mit gondoltok,lehet hogy csak pszichésen vakaródzok már?
1 hónapig nem moshattunk ágyneműket.
Már nem tudom melyik cég Google: rovarirtó miskolc -> első találat
Mostmár teljesen össze vagyok zavarodva..a szállító ceg,akik írtók is,azt mondták nem jó,hogy bezsákoltam tárgyakat,pakoljam ki.
Mit csináljak??😔
Pfff,hát ez az,addig nem tudom nem kibontani..1 hete volt az írtás,ha kibontom és volt benne,akkor megdöglik még a cucctól,vagy a 2.(sokadik) előtt közvetlen nyissam csak ki?😔
A gyerek az ő ágyában most nem alszik,ott már nem lehet elvileg ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!