meg sose lattam! miert ez annyira gyakori a hazban?!
2021. márc. 13. 15:14
3/18 anonim válasza:
Ez nagyon cuki! Ha hozzáérsz, összegömbölyödik :) Én minden bogártól rettegek, de gyerekkoromban ezekkel sokat játszottam, gömbölykének hívtam őket :)
2021. márc. 13. 15:28
4/18 anonim válasza:
A sötét, nyirkos helyeket szeretik. Nálunk a kertben jellemzően a farakásba, meg kövek alá bújnak. Lakásban én még sosem láttam, ott nem kéne lennie... Több takarítást javasolnék, meg guglizd be, hogy van-e vmi szer ellenük.
Pókok elüldözésére nekem kiváló volt a levendula, meg az eukaliptusz illóolaj, próbáld ki hátha ezek is utálják.
2021. márc. 13. 15:35
5/18 anonim válasza:
Most komolyan, egy poénért egyből le kell pontozni?
2021. márc. 13. 15:41
6/18 anonim válasza:
6 Szerintem vicces volt! :(
2021. márc. 13. 15:44
7/18 Grimfox válasza:
Nedves, sötét, penészes helyeken teljesen általános. Valójában nem bogár, hanem amolyan rákféle. Ászkarák, egy szárazföldi isopoda. Van vagy 4000 fajtájuk különböző területeken(ezek csak a szárazföldi fajok). Ha a házban nincs nedves, vagy nyirkos, penészes hely, akkor nem költöznek be. Az ászkákat magukat nem szokták irtani, mert ártalmatlanok, az élőhelyüket szokták felszámolni, mert a penészes, nyirkos helyek a lakásban egészségügyi kockázatnak számítanak. Sok penész spórája allergén, vagy mérgező. Az élőhelyük eltakarítása után ezek is eltűnnek.
2021. márc. 13. 19:48
8/18 anonim válasza:
Szegény kis ártalmatlan ászkarák hogy megkapta a magáét :DDD
2021. márc. 13. 20:01
9/18 anonim válasza:
Nem bogár hanem rák :)
Azon belül is valamelyik ászkarák....
nála veszélytelenebb élőlényt aligha találsz a földön.
2021. márc. 13. 20:39
10/18 anonim válasza:
Jajj, ne bántsd már... Komolyan.. Miért kell minden furcsa állatot bántani? Sosem fogom megérteni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!