Mit csináljak a bogár fóbiámmal?😖
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon nagyon félek a bogaraktól. Főleg a poloskától...Hát azzal engem ki lehet kergetni a világból..kertes házban lakunk és ugye itt gyakori a bogár/rovar. Más mit csinál ezzel? 😩 Nemtudom lesz@rni mert egyszerűen fóbiám van és ezt nem lehet csak úgy ignorálni. Ma is hallottam h a konyhában repült valami de persze anya nem hallotta..Nem tudok nyugodtan aludni se most2021. jan. 22. 19:36
1/3 anonim válasza:
Én az exposure therapy-t tudom ajánlani. Próbálj meg minél több bogárhoz minél közelebb lenni. Tágítsd ilyen módon a komfortzónádat. Nagyon rossz elsőre de egy idő után hozzászoksz.
Ha ez nem működik mert túl gyáva vagy hozzá, a másik megoldás hogy mindig amikor meglátsz egy bogarat beveszel 3 xanaxot és megiszol rá fél liter vodkát. Mindig működni fog.
2/3 anonim válasza:
Hát tudod, együttérzek veled! Nekem is ugyan ez van a pókokkal. Csak nekem itt van ez a nagyon élénk fantáziám, aztán hogyha oda képzelem valahová véletlenül, akkor is nagyon nagyon félek!😱
3/3 anonim válasza:
Fhu nekem ugyanez..
Rosszul vagyok a poloskaktol ha meghallom a hangot ahogy repul kikeszulok,halal felelmem lesz xd pedig tudom hogy csak egy bogar de undorito es en sem lennek hajlando egy olyan szobaban aludni ahol hallottam hogy poloska van..de nem nagyon lehet mit csinalni:( en max figyelek a szelloztetesnel hogy mikor nyitom ki az ablakot stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!