Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusomnak a farka körül...

Kutyusomnak a farka körül kihullott a szőr, van rajta bolha nyakörv és nincs is benne bogár, tehát nem ezért. A bőrét száraznak találom. LEnne valakinek tipp, mitől vagy mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Orvost végszükség esetben szeretném felkeresni, hátha van valaminek hasonló problémája és megoldása

2020. ápr. 9. 12:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Gyanakodtam étel allergiára is, de váltottunk kajcsit és még nem javult.( 2hét kb)
2020. ápr. 9. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából bármilyen allergia lehet a mi kutyusunk nagyon furcsa de allergiás volt a fűre ezért a fején kihullott a sző egy kia részen aztán aszt hiszem gyógyszert vagy valamit kapott sajnos már nem emlékszem mert 3 éve volt és azóta is nagyon jól van
2020. ápr. 9. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez rengeteg dolog lehet vidd orvoshoz!
2020. ápr. 9. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
bűzmirigy is lehet a ludas, de lehet valamilyen allergia is. szerintem ezzel már felkeresheted a dokit.
2020. ápr. 9. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csirke allergiánál olvastam ezt a tünetet. A mostani tápjában van csirke?
2020. ápr. 9. 14:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Eddig csiréset evett, de most marhásat kap...Én is sok embertől hallottam a csirkés kajákat hogy allergiásak rá :(
2020. ápr. 9. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most egy ideig ne kapjon csirkét egyáltalán. Egy ismerősöm yorkijának szintén csirke allergiája volt csak szerencsétlennek az egész testén csomókban hullott a szőr.
2020. ápr. 9. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet allergia, ekcéma, bűzmirigy gond, szőrtüszőatka, stb.
2020. ápr. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!