1/6 anonim válasza:
Én igen főleg a pókszerű szúnyogoktól
2/6 anonim válasza:
A pókoktól undorodom csak. Persze, ettől még kiviszem azt, amelyik betéved a házba. Nem bántom őket.
3/6 anonim válasza:
En csak a csotanyoktol, mert egy idoben olyan helyen laktunk, ahol sajnos sok volt, minden irtas, probalkozas ellenere is. Azota is hanyingerem van, ha rajuk gondolok.
6/6 anonim válasza:
Emlékszem, egyszer szép fürt szőlőt mostam a cspnál, és kimászott belőle néhány fülbemászó. Úgy elhajítottam a fūrtöt, hogy szanaszét repūltek a szemek. Mára ez már szelidūlt, de ma sem szeretem őket. A málnát például azért nem eszem meg, mert a kerti poloska imádja a málnavesszőket, rajta terpeszkednek egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!