Miért félnek ennyire a lányok a bogaraktól?
Figyelt kérdés
Nekem van egy barátnőm, aki egyáltalán nem fél tőlük, a kedvesebbeket kézbe veszi és simogatja, a "rosszabb" fajtát(darázs, pók, cserebogár) simán összenyomja! :O2018. aug. 6. 20:08
1/8 anonim válasza:
Ez egy hülye sztereotípia. Láttam én már "férfit" felugrani az asztalra egy póktól. Nőként egyik bogártól se félek.
2/8 anonim válasza:
Én nem félek, a pókok aranyosak :D
3/8 anonim válasza:
Azt hiszik ez nőies viselkedés,az ész nélküli visongatás,kalimpálás. Egymástól lesik el,vagy videókból ,meg kis korban az anyjuktól ,nagyszülőtől ,tesótól. Saját lányom érdekes mód szereti a bogarakat pókokat is mert nem lett ránevelve,hogy félni kell tőle és nem sipákolt senki, ha meglátott egyet,hanem el lett magyarázva mi milyen rovar és mit eszik ,miért hasznos és miért nem kell bántani.
4/8 anonim válasza:
Én félek. Nem tudom, miért. Undorodom tőlük!
De egy csomó férfi ismerősöm is.
Egyébként nem kényeskedek, nem sikítozok, összenyomom én is simán, mert valahogy meg kell tőle szabadulni. De közben undorodom. Brrrr
5/8 Metionin válasza:
Van evolúciós jelentősége. Amikor az ember még törzsekben élt, a férfi vadászott, a nő gyűjtögetett és takarított. Utóbbi munkák közben sokkal gyakrabban lehet rovarokkal, bogarakkal találkozni és mivel elég sok faj csíp vagy betegséget terjeszt, kialakult egy ösztönös félelmi reakció hogy ezeket az állatokat kerülni kell. Valószínűleg a kislányoknak is megtanították ezt. Ma is elég sok nőben megvan. Amúgy én sem féltem soha tőlük, nálunk sem sipákolt senki ha meglátott egy egeret vagy pókot vagy akármit.
6/8 anonim válasza:
Én egy nőt se ismerek a fél tőlük. Ez egy idióta sztereotípia.
8/8 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de a pókoktól egyenesen irtózom. Még a látványukat sem viselem el. Más bogarakkal nincs bajom. A cserebogár pl nem tudom mért "rosszabb", azt simán kézbe veszem ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!