4/17 anonim válasza:
Van ilyen, igen. Ősszel tanyázott pár a teraszon. Nagyon undi. Erre is találhatnának fel ellenszert.
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Nálam még télen is fordult elő a házban párszor. De nem tudom hogy tud bejönni, mert ajtó sincs nyitva, se az ablak. Szóval rejtélyes hogy tud bejutni.
Valamelyik nap az ajtóm üvegén volt kívülről (szoba ajtó), ilyenkor mindig veszek egy papírtörlőt, vagy wc papírt, azt azzal megfogom, kiviszem, le dobom a földre és nyekk neki :D
7/17 anonim válasza:
Nem tudom a nevét, de láttam én is kettőt ebből a "keskenyebb" fajtából.
8/17 anonim válasza:
Úgy mellékesen csak Magyarországon kb. 300 poloskafaj található meg. 😉
#6:
Nagyon szűk repedéseken/réseken is bemászik az, ne becsüld alá e rovart.
9/17 anonim válasza:
Nem evett és lefogyott ezér ilyen vékony vigyázz vele mert megesz álmodban
10/17 anonim válasza:
Brrr... Csak ennyit tudok mondani! Én már találkoztam egy ilyennel, de még mai napig is a hátamon a szőr feláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!