Ágyi poloskához rovarírtó?
Sziasztok, tegnap este az egyik falon láttam egy ágyi poloskát. Kicsit furcsálltam, hogy nem azon a falon, ami az ágy mellett van, hanem egy másikon, távol az ágytól. Átnéztem az ágyat, matracot, ágyneműket, de semmilyen nyomot nem találtam, ami arra utalt volna, hogy több is lenne a szobában. Este direkt az ágyamban aludtam, de nem csípett meg egy sem, és még mindig semmilyen további nyomot nem találtam. Szerintetek érdemes lenne ehhez most rovarírtót hívni, vagy még várják vele?
Előre is köszönöm!
Sajnos szerintem igen... de lefotóztam, így néz ki:
Én külföldön béreltem egy szobát és ott harcoltam több mint 3 hónapig a poloskákkal. Nagyon szaporák és kiválóan rejtőzködnek. Ha nem látsz nyomokat akkor a szomszédból jött át vagy valahonnan te hoztad haza.
Én azt javaslom, ha még egyel találkozol vagy látsz valahol poloska kakit azonnal hívd a rovarirtót. A kép alapján ez egy felnőtt poloska.
Hú, ez tényleg az!
Gyorsan nézd meg a matrac alját, az ágyneműtartót, hátha van nyoma ott is.
Nekünk mesélték, hogy még a falikép mögött is elbújhatnak.
Rs használt antik bútorral, ruhával, könyvvel is be lehet vinni a lakásba .
Én is hívnék szakembert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!