Pókok tenyésztése, és értékesítése?
A Lányom ezzel szeretne foglalkozni.
Nem a tartással kapcsolatos dolgokra vagyok kíváncsi (azzal a lányom képben van), hanem az a része érdekelne a dolognak, hogy ha tényleg komolyan gondolja, és bele akar vágni, akkor a hivatalos értékesítéshez (kiállításokon/vásárokon szeretné eladni őket), milyen engedélyek/egyebek szükségesek?
Szívesen.
Első körben talán egy könyvelővel lenne érdemes egyeztetni.
Hallottam, hogy valaki az agráregyetemen abból írta a diplomáját, hogy gazdaságilag megéri-e a díszállatok tenyésztése (talán hüllőké-kígyóké?).
Az volt a konklúzió, hogy ha valaki (más) kifizeti a fűtésszámlát, akkor megéri.
Nem éri meg. Adózva, legális biztos nem. Kivéve, ha pokolian ritka fajokat szaporítasz, és van külföldi kereskedő kontaktod.
Egy ...senki.
Te miről beszélsz kedves négyes?
Te már próbáltad, és buktál akkorát, hogy ráment a házad?
Olvastál olyat a kérdésben, hogy megéri-e?
Kerestem kibúvót a legalitás alól?
Honnan tudod, hogy nem ritka madárpókjaink vannak?
Hogy a faxszomba jön ide a külföldi kontakt?
"Egy ...senki.", ezt meg végképp nem értem.
Szerintem keress magadnak más elfoglaltságot, ha már a kérdésre sem tudsz válaszolni.
5.-nek.
Ha ekkora szakértő vagy a témában, akkor miért itt érdeklődsz? Fosol, hogy egy pókos oldalon/FB csoportban kiröhögnek?
#6!
"5.-nek.
Ha ekkora szakértő vagy a témában, akkor miért itt érdeklődsz? Fosol, hogy egy pókos oldalon/FB csoportban kiröhögnek?"
Ez honnan jött?
Most egy második profilról nyalod ki a saját segged?
Lemaradt.
Szánalmas vagy minkét profilodban, mégcsak válaszra sem foglak méltatni, de a pirospacsit minden kommentedere, mindkét profilban megkapod tőlem.
Aztán ugass vissza saját magadnak mindkét profilodban, vagy válaszolj a kérdésre.
Tudod, ennek az oldalnak ez a lényege.
Ja, és ki is van írva a válaszadás feltétele:
Ha kommentet írsz, kérjük, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj, ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a Nem hasznosnak jelölést, illetve lehetőséged van jelenteni a moderátornak a válasz jobb sarkában található ikon segítségével vagy az info@gyakorikerdesek.hu címen!
Kérjük, olvasd át a részletes felhasználói szabályzatot is! Fenntartjuk a jogot, hogy ha nem tartod be a szabályokat, a kommentedet töröljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!