Muslica kiirtása vegyszeres sprayvel?
Figyelt kérdés
Neten megnéztem, és csak házi praktikákat dobott ki. Valóban nem lenne ellenük valami készen kapható szer a kiirtásukra? Nincs itthon rothadt gyümölcs, a kuka napi rendszerességgel ürítve, de egyre többen vannak./ szaporodnak ahogy olvastam/ Most hogy a poloskák, eltűntek, itt vannak ők.:( ha valaki tud érdemben segíteni azt megköszönném.2020. nov. 17. 14:32
11/14 anonim válasza:
Nem, ha homok van a tetején és nem öntözöd sokat, akkor nem lesz belölük semmi.
Ezek a tözeges földet szeretik, a növény nem kell nekik.
A sárkányfa böven kibírja, ha akár 2-3 hétig sem öntözöd, addigra meg elpusztulnak.
12/14 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a lárvái rágják a növény gyökerét de a szárazság valóban jó erre, csak nekem az a bajom, hogy így is tök száraz a földjük és heti 1x kapnak vizet
13/14 A kérdező kommentje:
#11 bízom benne, egyelőre semmit nem fogok locsolni,köszi és keresünk olyan helyet ahol árulnak homokot.
12 Én is ettől félek, ha nem locsolom őket akkor meg azért halnak ki.
Ment a zöld. De ha a lakást befújnám pl. kemotoxal , mármint a nappalit az a meglévőket kiírtaná? a homokot megnézem h hol lehet kapni.
2020. nov. 18. 15:08
14/14 A kérdező kommentje:
Ment mindekinek a zöld, most már kíváncsi leszek h ha homokkal beszóróm a földeket akkor mikor tűnnek végleg el. egy gyanús növényt már lezacskóztam, de lehet h rossz ötlet volt, mert arra nem kaptam választ hogy ez a tőzeglégy ez minden földben próbálkozik lepetézni, vagy egyre veti ki a szemét.
2020. nov. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!