Van értelme úgy madárpókot tartani, hogy félek a pókoktól?
Figyelt kérdés
Sok olyan madárpók tartó van, aki úgy tartja őket, hogy fél tőlük?2020. okt. 24. 19:27
21/23 anonim válasza:
Én nem féltem a pókoktól, ajándékba rámtukmáltak két porszemnyi Acanthoscurria-t.
Egy év múlva marha nagyok lettek és már féltem tőlük, inkább eladtam őket.
22/23 anonim válasza:
Tesómnak van madárpókja, ő kiveszi, hagyja magán mászkálni és igen...simogatja is. Én a szoba másik felébe is majd összeszarom magam mikor ezt látom. Egyszer kiszökött, nem csukta be rendesen, alig találta meg. Be kell hogy nyúlj hozzá takarításkor kivenni. Nem jó ha félsz tőle, hiába szép ha nem neked való!
23/23 anonim válasza:
Szerintem mar nem aktualis. De így fogod legjobban leküzdeni félelmed. Össze szoksz vele és meg is szereted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!