Milyen bogár ez?
Figyelt kérdés
Bogarat találtam az ágyán fa támlájánál ès nem tudom mi lehet ez? Ilyen giliszta szerűsèg sajnos nem tudom hogy kell itt kèpet csatolni kb 4-5mm lehet2020. okt. 14. 19:44
1/8 anonim válasza:
Google -> írd be, hogy "képfeltöltés". Válassz ki egy tetszőleges oldalt. Oda töltsd fel a képet és a kapott linket ide másold be.
3/8 Tevenyereggyarto válasza:
Ez a rendkívül részletes felbontású kép alapján talán valamilyen ugróvillás vagy ezüstös pikkelyke. Esetleg valaminek a lárvája/ hernyója.
4/8 anonim válasza:
Múltkor valaki tett ki, hasonló állatot, hogy a macskája alatt volt ilyen.
5/8 anonim válasza:
Szerintemis ezüstös pikkelyke. Nálunk a fürdőszobában van, hiába nyomom, taposom el őket nem tűnnek el. Viszont ez ősidők óta jelen van, és nyugodj meg, mert teljesen ártalmatlan. Csak párás helységeken találkoztam velük eddig
6/8 A kérdező kommentje:
Èrdekes mert valami állandóan szètcsípked engem ès csak ezeket találtam -_-
2020. okt. 14. 21:00
7/8 A kérdező kommentje:
Valami ötletek van hogy mi lehet?
2020. okt. 14. 21:10
8/8 Mátranováki Fényevő válasza:
Nem pikkelyke, ez valamelyik porvaféle (Dermestidae) lárvája, valószínűleg az egyik múzeumbogáré (Anthrenus sp.). Különféle szerves anyagokkal táplálkoznak, nagyjából minden háztartásban előfordulnak. Csípni nem tud, de azt el tudom képzelni hogy a szőre (akár a vedléséből) valami gyengébb bőrirritációt okozzon, de szerintem más lesz a bűnös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!