Milyen mesterséges anyag vonza a méhéket, darazsakat a legjobban, amire biztosan rászállnak?
Én meg szeretem a mézet és a propoliszt, ezek miatt nem tömjük magunkat mindenféle kemikáliával, mesterséges antibiotikummal.
Azért ez a randalírozás elég erős szó a méhekre nézve, de te tudod.
Tekintettel vagyunk másra és pont ezért nem támadjuk Meg utáljuk a saját környezetünket.
Amúgy jár ide egy kóbor kutya és gyakran csinál felfordulást, de valahogy mégsem jutna eszembe kiírtani...
Te jó Isten, mi van itt? Egy kérdésre vártam értelmes válaszokat, nem pedig gyűlölködést!
Eszem ágában sincs írtani méheket, még darazsakat sem!!!!!
A cukor és a méz nem jött be, elkerülik! Olyan anyagra gondoltam, ami tutira odavonza őket!
Úgy tudom inkább az illat, mint a szín...
De milyen illat?
Nem ötletbörzét szeretnék, hanem szakértelmet vagy tapasztalatot!!!
Köszi!
Csak szólok, ha a méhek kipusztulnak, az emberiségnek is annyi! Én még a zöldséges kertemben is direkt méhlegelő növényeket telepítek.
Kérdező, tégy különbséget méh és darázs között. A méhek hasznosak, a darázs is csak akkor "káros", ha illetéktelen helyen fészkel, vagy túl nagy számban van jelen. A méh nem támad, hiszen ha megszúr, a fullánkja beszakad, s ő maga is elpusztul.
Ha darazsat ritkítani akarod, valami erjedő gyümölcsöt használj csalinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!